wijnproeven Antwerpen

Schuif aan bij onze wijnproeverijen met onze beste sommeliers uit Italië, Frankrijk en België. Onze wijnproeverijen zijn leerzaam, gezellig en een ideale activiteit met vrienden, collega’s of partners. Tijdens onze wijnavond ontdekken we steeds een andere regio, druif of variëteit – onder de professionele begeleiding van sommeliers die allen verschillende expertises hebben. Al onze wijndegustaties vinden plaats in onze speciale wijnkamer aan de Arenbergstraat 16, 2000 in Antwerpen.

wijn academie

Professionele cursussen om meer te leren over wijn

online wijn academie

Vanuit je luie zetel, meer leren over wijn

wijn evenementen

Proef de beste wijnen onder begeleiding van onze sommeliers

wijn shop

Een fijne selectie aan wijnen, met zorg gekozen door onze sommeliers

onze wijngoden

Al onze wijnproeverijen worden begeleid door professionele sommeliers. Voor onze Belgische en Oost-Europese wijnen verwelkomen we onze Antwerpse sommelier Jiri. Voor de Franse wijnen nodigen we Alexis uit, en voor de Italiaanse geliefde Marco, zodat zij jullie kunnen laten kennis maken met hun favorieten.

sommelier marco lori

Gepassioneerde Italiaanse sommelier

Onze Italiaanse Sommelier Marco Lori, is zo goed als geboren in de wijnfles. Nadat hij zijn eerste druiven oogstte op zesjarige leeftijd, heeft hij zich steeds weten te omringen met uitstekende wijnen.

sommelier alexis caraux

Franse sommelier

Alexis groeide op tussen de wijnen en maakte zijn eerste professionele stappen in de wondere wereld van wijn rond 2011, nadat hij een Advanced Diploma of the Wine Spirit Education Trust behaalde. Alexis is de oprichter van Millesiwine – een combinatie van de woorden millesime (vintage) en wijn – om zijn passie voor wijn met het grotere publiek te delen.

sommelier jiri peijffers

Oost-Europese wijnexpert

Jiri heeft zijn wijnopleiding in de hotelschool Piva afgerond in 2006. In 2011 startte hij zijn eigen wijn bedrijf op, waar hij zich toelegt op wijnen van Centraal- en Oost-Europa. Onze lokale sommelier is vandaag de dag verantwoordelijk voor de wijnen bij Dell’Oro, gespecialiseerd in Italiaanse wijnen en lokale producten.